English
1.kerületben, Donáti utcában 2 hálóssá alakítható lakás

I.Kerület , Váralja

112.500.000 Ft

1.209.677 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

93

Négyzetméter

1.kerületben, Donáti utcában 2 hálóssá alakítható lakás

I.Kerület , Váralja

Térkép megjelenítése

112.500.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

93

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.209.677 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
15.000 HUF
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújítandó
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás


A vár szoknyáján az I. kerület, Donáti utcában nagyvonalú terekkel rendelkező, nagy belmagasságú klasszikus polgári lakás.

A lakás alaprajza lehetővé teszi, hogy 2 hálószobát (mindkettőhöz külön fürdőt és gardróbot), nappalit és külön konyhát alakítsunk ki belőle.

A ház gondozott, kívül-belül szépen karban van tartva.

A Mária tér, Moszkva tér néhány perc sétára, a Budai  Vár szintén karnyújtásnyira helyezkedik el tőle.

A lakás közvetlen közelében jónevű gimnázium és általános iskola is van!

Felszereltség

Erkély
Konvektor

I.Kerület

Az első kerület a történelmi Buda szíve, központja.A Tabán kanyargós utcáin eljuthatunk az UNESCO világörökség egyik kiemelt helyszínére a Budai Várnegyedbe. A negyed idilli nyugodtsága átszövi az utcákat, ahol gourmet éttermek és ínyenc kávézók sorai fogadják a megpihenni vágyókat. Egy könnyed sétával akár bejárhatjuk a híres Halászbástyát, gyönyörködhetünk a gótikus Szent Mátyás templom esztétikájában, vagy akár ellátogathatunk a Magyar Nemzeti Galériába is. A Dunaparthoz érkezve újabb páratlan látvány fogad miközben a pesti oldal panorámáját élvezve végigjárjuk a Várkert Bazár ösvényeit, ahol további éttermek és teaházak fogadnak. Ez városunk legkisebb kerülete, mégis több mint 200 nevezetességnek ad otthont, megtartva nyugodt és kellemes hangulatát.

A
Hangulat

A főváros egy romantikus szeglete az elmúlt idők koraiból, ahol az építészet eklektikus keveredése a

Mire számíthatunk

Történelmi épületek, lépcsők, járdák és emlékművek végtelen sora, amelyek meglepően hangulatos és modern kerületet alkotnak. Kiemelt zöldövezetei és a város legjobb fitness központjai egyaránt emelik a kerület hírnevét és ingatlanjaik értékét. A szédítő műemlékek, dombok és a gyönyörű dunai hidak garantálják, hogy csodálatos kilátásban sosem lesz hiány.

Mire ne számítsunk

Az első került kellemes otthoni környezetet kínál, azonban gyorséttermekben és szórakozóhelyekben hiányos. Itt a nap lementével az utcák elcsendesednek, míg pesten elindul az éjszakai élet. Szerencse, hogy aki mégis erre vágyik, csak a híd másik oldalára kell eljutnia.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.