English
Palotanegyedben 1 hálós, felújított, elegáns lakás!

VIII.Kerület , Palotanegyed

119.000.000 Ft

1.545.455 Ft / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

77

Négyzetméter

Palotanegyedben 1 hálós, felújított, elegáns lakás!

VIII.Kerület , Palotanegyed

Térkép megjelenítése

119.000.000 Ft

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

77

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
1.545.455 Ft / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
44.429 HUF
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás


A Palotanegyedben, utcai nézetű, rendezett házban, magas minőségben felújított (40M Ft-os felújítás), klasszikus polgári lakás teljes bútorzattal együtt eladó.
A lakás két különnyíló utcai szobás, amely berendezése és felújítása korhűen lett kialakítva.

A belső tereket növeli a közel 4,5 méteres belmagasság.

A társasház rendezett, a lakás a lépcsőházból nyílik. A ház előtt sétálórész van kialakítva, amelynek köszönhetően a lakás csendes, a környék élhető és tiszta.

A rövid távú bérbeadás a társasház SZMSZ-ébe rögzítve és engedélyezve van.

Felszereltség

Cirkó Fűtés

VIII.Kerület

A nyolcadik kerület megítélése megosztó, azonban az elmúlt évtized fejlesztései egészen átalakították a nyolcadik hangulatát. Többek között a napsütötte Palotanegyed, vagy a frissen felújított Rákóczi tér kétségtelenül a feltörekvő nyolcadik új arculatát képviselik. A rejtőzködő városi kastélyok sora szinte életre kelti a kerületben az Osztrák-Magyar Monarchia örökségét. Az elegáns Palotanegyed egy tökéletes belvárosi alternatívája a közvetlen szomszédságában elhelyezkedő nyüzsgő hatodik kerületnek, az egyetemekkel és múzeumokkal tűzdelt ötödik kerületnek, vagy éppen az élénk gasztro élményekkel tűzdelt Ferencvárosnak.

A
Hangulat

Budapest titkos ékköve, feltörekvő negyede, tele klasszikus építészeti remekművel és kortárs butikkal.

Mire számíthatunk

Független és klasszikus. A Palotanegyed számos hangulatos kávézó, étterem és butik hotel otthona, igazi csemege azok számára, akik szeretnek a megszokott útról letérni. Budapest történelmi örökségének gyönyörűen újjáélesztett negyede a belvárosi tömegtől távol.

Mire ne számítsunk

A bőséges zöld terület nem a kerület jellegzetessége. Ugyan a bájos Károlyi Kert is a közelben van és számos fát ültettek az utcák színesítése érdekében, azonban a nyolcadik kerület mindig is igazi belvárosi környék marad.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.