English
270 fokos panorámával a Várra, a Dunára, a Parlamentre és a Budai hegyekre

I.Kerület , Gellérthegy

265.000.000 Ft

3.732.394 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

71

Négyzetméter

270 fokos panorámával a Várra, a Dunára, a Parlamentre és a Budai hegyekre

I.Kerület , Gellérthegy

Térkép megjelenítése

265.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

71

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
3.732.394 Ft / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Észak-kelet

Leírás

Ékszerdoboz a város felett egyedülálló, 270 fokos panorámával a Várra, a Dunára, a Parlamentre és a Budai hegyekre.
A lakás a Gellérthegy Dunai oldalán, az egyik legszebb panorámájú utcában, az Orom utcában található.
A lakás három oldalon rendelkezik ablakokkal, egész nap fényárban úszik, és a kilátás még a hálószobából is élvezhető.
Helyiségei:
-amerikai konyhás nappali (34 nm),
-hálószoba (10 nm),
-gyerekszoba (10 nm),
-ablakos fürdő (5 nm),
-külön mellékhelyiség,
-előszoba.
+ erkély (4 nm).
A lakáshoz tartozó tároló mérete kb. 4 nm.
A lakás teljes körű felújításon esett át, melynek során megtörtént a fűtési rendszer korszerűsítése (padlófűtés és radiátorok), a víz- és villanyvezetékek felújítása, a burkolatok cseréje, továbbá új fa ablakok, egyedi fa beltéri ajtók, fa beépített szekrények és könyvespolcok, valamint biztonsági bejárati ajtó került beépítésre. A lakás klimatizált és riasztóval is felszerelt. Kuriózuma, hogy működő fatüzelésű kandallóval is rendelkezik.
A társasház épülete Bauhaus stílusban épült, Györgyi Dénes tervezte, és szerepel többek között A magyar építészet mesterei című könyvben is.

A társasház anyagi helyzete rendezett, folyamatosan fejlesztések történnek (jelenleg a kerti kapu cseréje, a kerítés, a kerti korlátok és a bejárati ajtó felújítása zajlik).

 

Felszereltség

Erkély
Padlófűtés

I.Kerület

Az első kerület a történelmi Buda szíve, központja.A Tabán kanyargós utcáin eljuthatunk az UNESCO világörökség egyik kiemelt helyszínére a Budai Várnegyedbe. A negyed idilli nyugodtsága átszövi az utcákat, ahol gourmet éttermek és ínyenc kávézók sorai fogadják a megpihenni vágyókat. Egy könnyed sétával akár bejárhatjuk a híres Halászbástyát, gyönyörködhetünk a gótikus Szent Mátyás templom esztétikájában, vagy akár ellátogathatunk a Magyar Nemzeti Galériába is. A Dunaparthoz érkezve újabb páratlan látvány fogad miközben a pesti oldal panorámáját élvezve végigjárjuk a Várkert Bazár ösvényeit, ahol további éttermek és teaházak fogadnak. Ez városunk legkisebb kerülete, mégis több mint 200 nevezetességnek ad otthont, megtartva nyugodt és kellemes hangulatát.

A
Hangulat

A főváros egy romantikus szeglete az elmúlt idők koraiból, ahol az építészet eklektikus keveredése a

Mire számíthatunk

Történelmi épületek, lépcsők, járdák és emlékművek végtelen sora, amelyek meglepően hangulatos és modern kerületet alkotnak. Kiemelt zöldövezetei és a város legjobb fitness központjai egyaránt emelik a kerület hírnevét és ingatlanjaik értékét. A szédítő műemlékek, dombok és a gyönyörű dunai hidak garantálják, hogy csodálatos kilátásban sosem lesz hiány.

Mire ne számítsunk

Az első került kellemes otthoni környezetet kínál, azonban gyorséttermekben és szórakozóhelyekben hiányos. Itt a nap lementével az utcák elcsendesednek, míg pesten elindul az éjszakai élet. Szerencse, hogy aki mégis erre vágyik, csak a híd másik oldalára kell eljutnia.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.