English
Belváros szívében, felújított, berendezett lakás
árcsökkenés

V.Kerület , Belváros

179.000.000 Ft

1.672.897 Ft / m2

2.5

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

107

Négyzetméter

Belváros szívében, felújított, berendezett lakás árcsökkenés

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

179.000.000 Ft

2.5

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

107

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.672.897 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Észak
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

A Belváros szívében néhány lépésre a Vörösmarty tértől, Budapest V. kerület Dorottya utcában klasszikus épületben 2 egész + fél szobás utcai lakás eladó.

Alapterülete 107 m2, a József Nándor térre néz.

Az ingatlan jó állapotú, néhány éve felújított ; nappali , konyha , háló , 2 fürdőszoba és egy félszobából áll, a vételár a teljes berendezést tartalmazza .

A lakás klasszikus hangulatát emeli egy csodálatos eredeti szecessziós kandalló.

Belmagasság 3,6 m

Felszereltség

Amerikai konyhás
Cirkó Fűtés

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.