English
Deák Ferenc tér közelében nappali+ 2 hálóssá alakítható lakás

VII.Kerület , Belső-Erzsébetváros

75.000.000 Ft

1.071.429 Ft / m2

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

70

Négyzetméter

Deák Ferenc tér közelében nappali+ 2 hálóssá alakítható lakás

VII.Kerület , Belső-Erzsébetváros

eladva
Térkép megjelenítése

75.000.000 Ft

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

70

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
6
Négyzetméter ár :
1.071.429 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
46.750 HUF
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújítandó
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

A Deák-Ferenc tér közvetlen közelében, 6.emeleti, 10 nm-es erkélyes lakás, utcai kilátással, a teljes falfelületeket ablak helyettesíti, ennek köszönhetőn nagyon világos.
A házban airbnb engedélyezett, ebből fakadóan egy magas minőségű felújítást követően, rövid távon is magas hozammal kiadható.
Az ingatlan minimális alakítással nappali+ 2 hálóssá alakítható.

Felszereltség

Központi Fűtés
Erkély

VII.Kerület

Az elmúlt évtizedben nagy átalakulásokon ment keresztül a hetedik kerület. A bohém káoszból igazi pulzáló, kortárs kerületté, a társasági élet központjává alakult, telis tele új hullámos kávézókkal és éttermekkel, butik koktélbárokkal és szórakozóhelyekkel, valamint design üzletekkel. A kerület népszerűségét a romkocsmák egyedülálló hangulata és a zsidó kultúra jellegzetességei határozta meg, ami mára kiegészült modern nyugat-európai stílusjegyek. Az viszont kétségtelen, hogy a kerület zamatát a színes Szimpla Kert bohémiája és a zsidó gasztro-kertek - mint a Kőleves és a Mazel Tov - hangulata adja. A szórakozni vágyók számára a legnépszerűbb lokációk a Gozsdu Udvar és a Király utca, de kerület teljes területén belefuthatunk izgalmas találkozási pontokba. Nem titok, hogy a nyüzsgő hetedikben a legnagyobb a népsűrűség, így garantált az energikus városi hangulat.

A
Hangulat

Eklektikus, művészi, a budapesti szórakozás origója, mely városrész messze a legnépszerűbb a turisták számára.

Mire számíthatunk

Zene, szórakozás, éttermek, bárok, butikok és design boltok sora a kerület összes szegletében. Szinte garantált, hogy a hét bármely napján találunk valamilyen izgalmas programot. A hetedik kánaán azok számára, akik a legtöbbet akarják kihozni az igazi Budapesti éjszakai életből.

Mire ne számítsunk

A romkocsma kult és a dzsentrifikáció kiszorította az autentikusabb alternatív és underground helyeket a kerületből a VIII. vagy IX. kerületbe. A kerület folyamatos nyüzsgésben van az idelátogató túristák és szórakozni vágyók által, így nem a legideálisabb választás a csendes és nyugodt környékre vágyódó családok számára.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.