English
VI. ker. Király utcában 2 különálló lakássá alakított ingatlan

VI.Kerület , Külső-Terézváros

87.500.000 Ft

902.062 Ft / m2

4

Szobák

hálószoba

4

Hálószoba

m2

97

Négyzetméter

VI. ker. Király utcában 2 különálló lakássá alakított ingatlan

VI.Kerület , Külső-Terézváros

Térkép megjelenítése

87.500.000 Ft

4

Szobák

hálószoba

4

Hálószoba

97

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
902.062 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
20.000 HUF (Víz nélkül)
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Közepes állapot
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Dél-nyugat
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

VI. kerület Király utcában eladóvá vált 97 négyzetméteres, két önálló bejáratú lakrészre (72 m2 illetve 25 m2) osztott, utcai ablakokkal rendelkező lakás.

Az ingatlan egy rendezett épületben található, ahol a bejárati rész frissen lett felújítva.

A lakást kombicirkó készülék fűti. A két lakás a körfolyosóról nyíló bejáratokkal rendelkezik, külön almérővel a villanyra. A kisebb lakás jelenleg bérbe van adva, akár bérlővel is átvehető.

Tehermentes, azonnal birtokbavehető.

Felszereltség

Cirkó Fűtés
Duplex
Kaputelefon

VI.Kerület

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.