English
Balaton utcánál, 16 nm-es erkélyes, nappali 3 hálós 2 fürdős luxus lakás

V.Kerület , Lipótváros

259.000.000 Ft

1.850.000 Ft / m2

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

140

Négyzetméter

Balaton utcánál, 16 nm-es erkélyes, nappali 3 hálós 2 fürdős luxus lakás

V.Kerület , Lipótváros

Térkép megjelenítése

259.000.000 Ft

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

140

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
1.850.000 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás, Duna
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

PANORÁMÁS, NAGY ERKÉLYES LUXUSLAKÁS KÖZEL A PARLAMENTHEZ ÉS AZ OLIMPIAI PARKHOZ!

Magas minőségben felújított, 140 nm-es, nappali 3 hálós, 2 fürdős, luxuslakás eladó egy szép, polgári, liftes ház negyedik emeletén.

A nappaliból a tágas sarokteraszra (16nm) léphetünk ki, ahonnan részleges Dunai panorámában gyönyörködhetünk. Az ingatlanban cirkó fűtés gondoskodik a melegről és a meleg vízről.

Közelben a Parlament, Kossuth tér, Margitsziget, Olimpiai Park, Nyugati pályaudvar.

Ha a belvárosban keres akár ott lakásra, akár befektetésre csendes, luxusingatlant, megtalálta!

Hívjon bizalommal a további részletekért!

Felszereltség

Cirkó Fűtés
Erkély

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.