English
Andrássy úton, a Kodály-köröndnél nappali 2 hálós, felújított lakás

VI.Kerület , Diplomatanegyed

77.900.000 Ft

1.145.588 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

68

Négyzetméter

Andrássy úton, a Kodály-köröndnél nappali 2 hálós, felújított lakás

VI.Kerület , Diplomatanegyed

Térkép megjelenítése

77.900.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

68

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.145.588 Ft / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
17.000 HUF (Víz nélkül)
Kilátás:
Udvari
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Közepes állapot
Tájolás:
Észak-kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Budapest VI. ker. ANDRÁSSY úton eladó egy 68 nm-es, 3 szobás, 2019-ben felújított lakás szép, polgári épületben.

A lakás 3 éve teljes felújításon esett át, nappali 2 hálós. A hálószobák egymásból nyílnak.

Az ingatlanban gáz cirkó berendezés gondoskodik a fűtésről. A lakás udvari nézetű, ezért rendkívül csendes, Észak-keleti tájolású. A közös költség 17.000 ft, klimatizált(nappaliban és a hálóban is van). Az ingatlan belmagassága 4 méter

A lakás lokációja kiváló mivel közvetlenül az Andrássy út mentén helyezkedik el. A Teréz körút pedig 4-5 perc sétával elérhető.

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését keressen bizalommal!

Felszereltség

Cirkó Fűtés

VI.Kerület

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.