English
Parlamentnél irodai hasznosításra is tökéletesen alkalmas, nagy terekkel rendelkező ingatlan

V.Kerület , Lipótváros

265.000.000 Ft

1.827.586 Ft / m2

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

145

Négyzetméter

Parlamentnél irodai hasznosításra is tökéletesen alkalmas, nagy terekkel rendelkező ingatlan

V.Kerület , Lipótváros

Térkép megjelenítése

265.000.000 Ft

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

145

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
6
Négyzetméter ár :
1.827.586 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Parlamentnél irodai hasznosításra is tökéletesen alkalmas, magas minőségben felújított, óriás terekkel rendelkező, különleges lakóingatlan eladó, mely irodának is a Parlament és Ügyvédi Kamara közelsége miatt tökéletesen alkalmas.

Az 1920 körül épült patinás társasház legfelső szintjén elhelyezkedő két albetétből álló, két bejáratos, fizikailag összekötött és belsőépítészetileg összeépített sarok lakás sarki szobája kb. 6 m belmagasságú, lélegzetelállító belső teret foglal magába, amely egybe épül egy nagy méretű konyhával rendelkező lakótérrel.
A fűtésről illetve hűtésről a legmagasabb minőségű, hűtő-fűtő berendezés gondoskodik, a belső világítások szín hőmérséklet és fényerő szabályozással működnek és minden egyes beépített eszköz német-svájci minőséget tükröz.
A relatív kis méterű teraszról lélegzet elállító panoráma nyílik nemzetünk főterére, a Kossuth térre, míg a toronyszoba galériájáról pedig a belváros épületeire nyílik kiváló kilátás.
Az ide tervezett és legyártott belső bútorzat és a kivitelezés magas színvonala, valamint az alaprajzi adottságok miatt, kiválóan alkalmas lakó illetve irodai funkcióra is.

Felszereltség

Cirkó Fűtés

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.