English
Kálvin térnél nappali 2 hálós 2 fürdős 8%-os hozam

VIII.Kerület , Palotanegyed

135.000.000 Ft

1.310.680 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

103

Négyzetméter

Kálvin térnél nappali 2 hálós 2 fürdős 8%-os hozam

VIII.Kerület , Palotanegyed

Térkép megjelenítése

135.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

103

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.310.680 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Közepes állapot
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Észak
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

BEFEKTETŐK FIGYELEM!!! 8%-OS HOZAMÚ INGATLAN!!!

A Palotanegyedben, a Kálvin tértől 200 méterre eladó egy 103 nm-es, nappali 2 háló, 2 fürdős, gardróbos, jó állapotú, kiváló elosztású, folyamatosan kiadott lakás egy szép, polgári, liftes ház 2.emeletén.

Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal a további részletekért!

Felszereltség

Cirkó Fűtés

VIII.Kerület

A nyolcadik kerület megítélése megosztó, azonban az elmúlt évtized fejlesztései egészen átalakították a nyolcadik hangulatát. Többek között a napsütötte Palotanegyed, vagy a frissen felújított Rákóczi tér kétségtelenül a feltörekvő nyolcadik új arculatát képviselik. A rejtőzködő városi kastélyok sora szinte életre kelti a kerületben az Osztrák-Magyar Monarchia örökségét. Az elegáns Palotanegyed egy tökéletes belvárosi alternatívája a közvetlen szomszédságában elhelyezkedő nyüzsgő hatodik kerületnek, az egyetemekkel és múzeumokkal tűzdelt ötödik kerületnek, vagy éppen az élénk gasztro élményekkel tűzdelt Ferencvárosnak.

A
Hangulat

Budapest titkos ékköve, feltörekvő negyede, tele klasszikus építészeti remekművel és kortárs butikkal.

Mire számíthatunk

Független és klasszikus. A Palotanegyed számos hangulatos kávézó, étterem és butik hotel otthona, igazi csemege azok számára, akik szeretnek a megszokott útról letérni. Budapest történelmi örökségének gyönyörűen újjáélesztett negyede a belvárosi tömegtől távol.

Mire ne számítsunk

A bőséges zöld terület nem a kerület jellegzetessége. Ugyan a bájos Károlyi Kert is a közelben van és számos fát ültettek az utcák színesítése érdekében, azonban a nyolcadik kerület mindig is igazi belvárosi környék marad.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.