English
Gellért-hegyi, Orom utcai különleges panorámával rendelkező társasházi lakás

I.Kerület , Gellérthegy

380.000.000 Ft

3.362.832 Ft / m2

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

113

Négyzetméter

Gellért-hegyi, Orom utcai különleges panorámával rendelkező társasházi lakás

I.Kerület , Gellérthegy

Térkép megjelenítése

380.000.000 Ft

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

113

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
3.362.832 Ft / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
30.540 HUF
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújítandó
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Észak-kelet
Belmagasság:
3 m alatti

Virtuális séta

Leírás

Gellért-hegyi, Orom utcai különleges panorámával rendelkező társasházi lakás eladó 50 nm-es terasszal a város felett.


Garázs tartozik hozzá.

Felszereltség

Garázs
Terasz
Központi Fűtés

I.Kerület

Az első kerület a történelmi Buda szíve, központja.A Tabán kanyargós utcáin eljuthatunk az UNESCO világörökség egyik kiemelt helyszínére a Budai Várnegyedbe. A negyed idilli nyugodtsága átszövi az utcákat, ahol gourmet éttermek és ínyenc kávézók sorai fogadják a megpihenni vágyókat. Egy könnyed sétával akár bejárhatjuk a híres Halászbástyát, gyönyörködhetünk a gótikus Szent Mátyás templom esztétikájában, vagy akár ellátogathatunk a Magyar Nemzeti Galériába is. A Dunaparthoz érkezve újabb páratlan látvány fogad miközben a pesti oldal panorámáját élvezve végigjárjuk a Várkert Bazár ösvényeit, ahol további éttermek és teaházak fogadnak. Ez városunk legkisebb kerülete, mégis több mint 200 nevezetességnek ad otthont, megtartva nyugodt és kellemes hangulatát.

A
Hangulat

A főváros egy romantikus szeglete az elmúlt idők koraiból, ahol az építészet eklektikus keveredése a

Mire számíthatunk

Történelmi épületek, lépcsők, járdák és emlékművek végtelen sora, amelyek meglepően hangulatos és modern kerületet alkotnak. Kiemelt zöldövezetei és a város legjobb fitness központjai egyaránt emelik a kerület hírnevét és ingatlanjaik értékét. A szédítő műemlékek, dombok és a gyönyörű dunai hidak garantálják, hogy csodálatos kilátásban sosem lesz hiány.

Mire ne számítsunk

Az első került kellemes otthoni környezetet kínál, azonban gyorséttermekben és szórakozóhelyekben hiányos. Itt a nap lementével az utcák elcsendesednek, míg pesten elindul az éjszakai élet. Szerencse, hogy aki mégis erre vágyik, csak a híd másik oldalára kell eljutnia.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.