English
Bazilikára panorámás nappali 2 hálós 2 fürdős felújított

V.Kerület , Banknegyed

1.000.000

6.803 / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

147

Négyzetméter

Bazilikára panorámás nappali 2 hálós 2 fürdős felújított

V.Kerület , Banknegyed

Térkép megjelenítése

1.000.000

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

147

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
6.803 / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
39.000 HUF
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Bazilikára panorámás, világos, déli fekvésű, 147 nm-es, nappali + 2 hálós + 2 fürdős, felújított, polgári lakás eladó. Az ingatlan egy jó állapotú, liftes, polgári ház 3. emeletén található. 4200 euroért van kiadva.

Felszereltség

Cirkó Fűtés

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.