English
Egyetem téren eladó másfél szobás ingatlan

V.Kerület , Belváros

57.000.000 Ft

1.295.455 Ft / m2

1.5

Szobák

hálószoba

0.5

Hálószoba

m2

44

Négyzetméter

Egyetem téren eladó másfél szobás ingatlan

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

57.000.000 Ft

1.5

Szobák

hálószoba

0.5

Hálószoba

44

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.295.455 Ft / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Udvari
Lakás állapota:
Felújítandó
Épület állapota kívül:
Felújítandó
Épület állapota belül:
Felújítandó
Tájolás:
Észak-kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Ideális

Felújításra

Budapest számos lehetőséget kínál egy lakás megvásárlására, és az Ön személyes stílusához igazodóvá formálására. A vevőknek lehetőségük van arra, hogy egyedi életteret alakítsanak ki maguknak, bérlőknek vagy jövőbeli fogyasztóknak. Bátran forduljon hozzánk az itteni lakás felújításának részleteivel, költségeivel és előnyeivel kapcsolatban.

Leírás

Egyetem téren eladó egy másfél szobás lakás. A társasház teljeskörű felújítását hamorsan elkezdik, illetve lift is lesz a jövőben. Ezeket dokumetációval igazolni tudja a tulajdonos. A lakás felújítandó, de a nyilászárókat már kicserélték. Könnyedén átalakítható az alaprajz, így többféle lehetőség közül lehet dönteni. A szobák udvarra és lichthofra néznek. A lakáshoz tartozó körfolyosó ráccsal lezárt így igazán csendes a környezet.

 

Felszereltség

Fürdőkád
Tehermentes

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.