English
Városligethez közel napfényes lakás eladó

VII.Kerület , Ligetváros

57.900.000 Ft

673.256 Ft / m2

2.5

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

86

Négyzetméter

Városligethez közel napfényes lakás eladó

VII.Kerület , Ligetváros

Térkép megjelenítése

57.900.000 Ft

2.5

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

86

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
673.256 Ft / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
19.276 HUF
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújítandó
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

A Damjanich utcában a Bajza utcához eső részén, 1963-ban épült, rendezett polgári házban, világos, II. emeleti 86 nm-es két szoba hallos, jó állapotú de felújítandó lakás azonnali költözéssel eladó. A két külön bejáratú, utcára néző napfényes szoba akár egybe is nyitható. További helyiségek: hall, étkezős konyha, kamra, fürdő, WC, előszoba. A nyílászárókat néhány éve kicserélték, az utca zaja egyáltalán nem szűrődik be. Héra és gázkonvektor fűtésű. A lakás igény esetén teljes berendezéssel eladó. Parkolás az udvarban megoldható havi 2000.- Ft-ért. 
Irányár: 57,9 M

Felszereltség

Ablak a konyhában
Fürdőkád
Kaputelefon
Konvektor
Parkolóhely

VII.Kerület

Az elmúlt évtizedben nagy átalakulásokon ment keresztül a hetedik kerület. A bohém káoszból igazi pulzáló, kortárs kerületté, a társasági élet központjává alakult, telis tele új hullámos kávézókkal és éttermekkel, butik koktélbárokkal és szórakozóhelyekkel, valamint design üzletekkel. A kerület népszerűségét a romkocsmák egyedülálló hangulata és a zsidó kultúra jellegzetességei határozta meg, ami mára kiegészült modern nyugat-európai stílusjegyek. Az viszont kétségtelen, hogy a kerület zamatát a színes Szimpla Kert bohémiája és a zsidó gasztro-kertek - mint a Kőleves és a Mazel Tov - hangulata adja. A szórakozni vágyók számára a legnépszerűbb lokációk a Gozsdu Udvar és a Király utca, de kerület teljes területén belefuthatunk izgalmas találkozási pontokba. Nem titok, hogy a nyüzsgő hetedikben a legnagyobb a népsűrűség, így garantált az energikus városi hangulat.

A
Hangulat

Eklektikus, művészi, a budapesti szórakozás origója, mely városrész messze a legnépszerűbb a turisták számára.

Mire számíthatunk

Zene, szórakozás, éttermek, bárok, butikok és design boltok sora a kerület összes szegletében. Szinte garantált, hogy a hét bármely napján találunk valamilyen izgalmas programot. A hetedik kánaán azok számára, akik a legtöbbet akarják kihozni az igazi Budapesti éjszakai életből.

Mire ne számítsunk

A romkocsma kult és a dzsentrifikáció kiszorította az autentikusabb alternatív és underground helyeket a kerületből a VIII. vagy IX. kerületbe. A kerület folyamatos nyüzsgésben van az idelátogató túristák és szórakozni vágyók által, így nem a legideálisabb választás a csendes és nyugodt környékre vágyódó családok számára.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.