English
Panorámás felújítandó lakás a Ferenciek terén

V.Kerület , Belváros

135.000.000 Ft

1.436.170 Ft / m2

2.5

Szobák

hálószoba

1.5

Hálószoba

m2

94

Négyzetméter

Panorámás felújítandó lakás a Ferenciek terén

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

135.000.000 Ft

2.5

Szobák

hálószoba

1.5

Hálószoba

94

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
1.436.170 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
22.000 HUF
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújítandó
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Dél
Belmagasság:
3 m feletti

Ideális

Felújításra

Budapest számos lehetőséget kínál egy lakás megvásárlására, és az Ön személyes stílusához igazodóvá formálására. A vevőknek lehetőségük van arra, hogy egyedi életteret alakítsanak ki maguknak, bérlőknek vagy jövőbeli fogyasztóknak. Bátran forduljon hozzánk az itteni lakás felújításának részleteivel, költségeivel és előnyeivel kapcsolatban.

Leírás

Panorámás felújítandó lakás a Ferenciek terén. A lakás a felújítás során szabadon alakítható miután csak egy főfal van. A lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt akár két háós akár ensuite fürdőszobás háló is kialakítható. 

A lakás egy műemlék védelem alatt alló házban van. A lépcsőházat nem rég felújították megőrizve az eredeti liftett, korlátokat.

Felszereltség

Cirkó Fűtés
Fürdőkád
Legfelső emelet

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.