English
Benczúr utcában nappali+ 2 hálós, újépítésű penthouse lakás
árcsökkenés

VI.Kerület , Diplomatanegyed

1.260.000

6.000 / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

210

Négyzetméter

Benczúr utcában nappali+ 2 hálós, újépítésű penthouse lakás árcsökkenés

VI.Kerület , Diplomatanegyed

Térkép megjelenítése

1.260.000

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

210

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
7
Négyzetméter ár :
6.000 / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Újépítésű
Épület állapota kívül:
Újépítésű
Épület állapota belül:
Újépítésű
Tájolás:
Kelet
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

VI. kerület kiemelt részén, Diplomatanegyedben, körpanorámás terasszal(120nm) rendelkező nappali+ 2 hálószobás, világos, penthouse lakás eladó.

Az ingatlanhoz tartozik 2 garázs (+12M-12M) és 1 tárolóhelyiség, mely kötelezendően megvásárolandó.

 

Felszereltség

Központi Fűtés
Terasz
Garázs

VI.Kerület

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.