International service
Királyi Pál utcában nappali + 2 hálós luxus lakás

V.Kerület , Belváros

159.000.000 HUF

2.092.105 / m2 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

76

Négyzetméter

Királyi Pál utcában nappali + 2 hálós luxus lakás

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

159.000.000 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

76

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
2.092.105 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
10.100 HUF (Víz nélkül)
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

V. kerületben a Királyi Pál utcában műszakilag és esztétikailag folyamatosan karbantartott, liftes, 5 szintes, polgári stílusban épült társasház harmadik

emeletén található lakás eladó az Egyetem tér közvetlen közelében.

Az ingatlan utcai fekvésű, 76 nm-es, 3,5 méter belmagasságú, magas minőségben felújított és berendezett, amerikai konyhás nappalival, két külön nyíló hálószobával, 2 fürdőszobával rendelkezik. A nappali és a háló klímával felszerelt.

A lakás felújítása egy neves lakberendező tervei alapján készült, az anyaghasználat és kivitelezés a legmagasabb minőségben történt.

Belsőépítész által egyedi tervezésű és készítésű festett bútorok, falburkolatok, geotextil tapéták és dekorfalak kerültek beépítésre, melyek a vételár részét képezik.

A lakásra egy év garanciát vállal a kivitelező.

A társasházat folyamatosan karbantartják, stabil anyagi helyzetben van és saját megtakarítással rendelkezik.

Felszereltség

Amerikai konyhás
Bútorozott
Cirkó Fűtés
Kaputelefon
Légkondicionáló
Tehermentes

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.