International service
Teljeskörűen felújított lakás a Vígszínház szomszédságában

V.Kerület , Lipótváros

142.500.000 HUF

1.250.000 / m2 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

114

Négyzetméter

Teljeskörűen felújított lakás a Vígszínház szomszédságában

V.Kerület , Lipótváros

Térkép megjelenítése

142.500.000 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

114

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
3
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
1.250.000 HUF / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Dél
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Teljeskörűen felújított, két hálószobás, három fürdőszobás nagypolgári lakás az V. kerületben. A társasház bejárata Szent István körútról nyílik, a lakás mégis csendes mellékutcára néz.

A hidegburkolatos helyiségek padlófűtéssel felszereltek, a nappali klimatizált.

Az ingatlan vételára tartalmazza az asztalos által egyedileg készített beépített szekrényeket, valamint a Gorenje gépekkel felszerelt konyhabútort.


 

Felszereltség

Amerikai konyhás
Cirkó Fűtés
Fürdőkád
Hűtő
Konyhasziget
Légkondicionáló
Mosogatógép
Padlófűtés
Riasztórendszer
Sütő
Zuhany

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.