English
3.kerület legkiemelkedőbb részén, exkluzív 6 szobás lakás

III.Kerület

285.000.000 Ft

1.524.064 Ft / m2

6

Szobák

hálószoba

5

Hálószoba

m2

187

Négyzetméter

3.kerület legkiemelkedőbb részén, exkluzív 6 szobás lakás

III.Kerület

Térkép megjelenítése

285.000.000 Ft

6

Szobák

hálószoba

5

Hálószoba

187

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
3
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.524.064 Ft / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
37.500 HUF
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Nyugat
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

3. kerület egyik legkiemelkedőbb részén a British School és a rendkívüli fejlesztések alatt álló Margit Kórház közelében, a Pál-völgyi-barlang vonzásában (mely fölött már természetvédelmi övezet található) egy gyönyörűen felújított villaépület 2. emeletén, kitűnő adottságokkal rendelkező, gondos odafigyeléssel teljeskörűen felújított lakást. Az ingatlan fűtésrendszere gázcirkó (Bosch kazán) + padlófűtés + hűtő - fűtő klíma. Alaprajzának köszönhetően rendkívül jó elosztású, tágas terekkel rendelkező, napfényes, zöld kertre néző, nettó 187 nm-es + 42 nm-es panorámás privát terasszal rendelkező luxuslakás. A panorámás teraszra a nappaliból és a Stúdió lakásból egyaránt kijuthatunk.Az ingatlan két külön bejárattal rendelkezik, ezáltal lehetőség volt az ingatlant két teljesen különálló luxus lakássá alakítani. A nagyobbik lakás 125,3 nm-es a kisebbik lakás 61,73 nm-es. Az ingatlanok pozitív tulajdonsága, hogy könnyedén igény, ízlés szerint bármikor össze nyitható egy tágas szép nagy lakássá. Rendkívül pozitív, hogy a 125,3 nm-es lakás 3 különálló, teljesen külön bejárattal rendelkező luxus stúdiólakásból áll, melyek nemrégiben kerültek kialakításra, felújításra. Mindegyik rendkívül komfortos, saját fürdőszobával rendelkezik, alacsony rezsiköltsége kedvező. Ebben a formában az ingatlan kiváló lehetőség befektetőknek, kiadható apartmanoknak, irodáknak.Az ingatlan rugalmasan, könnyen visszaalakítható eredeti formájára úgy, hogy nem sérül az ingatlan állaga, a burkolatok. Ebben az esetben az ingatlan családok, akár több generációs családok számára is ideális választás lehet.
A villaépület zöldövezetben, egy 1050 nm-es, körbekerített, csodálatos, hangulatos, parkosított, ősfás kertben helyezkedik el, mely panoráma az ingatlanból is rendkívüli életérzést, élményt ad az ott lévők számára, hiszen a természet közelsége, a jó levegő, a madárcsicsergés, a mókusok vendégeskedése, a nyugalom mind-mind rendkívül élhetővé teszik, kilendítik az embert a város nyüzsgéséből. Azonban nagy előnye a környéknek, hogy a belváros mégis rendkívül közel van, könnyen és gyorsan megközelíthető, kiváló a tömegközlekedés. Az ingatlan értékéhez hozzáad, hogy külön megvásárolható egy udvari beálló 3,5 Mft értékben. Az utcában ingyenes parkolás lehetősége adott.

 

Felszereltség

Cirkó Fűtés
Kaputelefon
Mosogatógép
Mosógép
Terasz
A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.