International service
Nagypolgári luxus lakás az Aulich utcában

V.Kerület , Banknegyed

335.000.000 HUF

3.418.367 / m2 HUF

hálószoba

2

Hálószoba

m2

98

Négyzetméter

Nagypolgári luxus lakás az Aulich utcában

V.Kerület , Banknegyed

Térkép megjelenítése

335.000.000 HUF

hálószoba

2

Hálószoba

98

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
3.418.367 HUF / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Dél-kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

A legmagasabb esztétikai és műszaki elvárásoknak megfelelően a legapróbb részletekig felújított 98nm-es (lemérve 104nm-es) nagypolgári lakás a Szabadság térnél.

A két hálószobás, két fürdőszobás lakás hatalmas ablakai az Aulich utcára néznek. A lakásban minden egyedi és nagyon magas színvonalat képvisel.

A lakás LoxOne okosotthon rendszerrel ellátott. Rengeteg funkció kezelhető általa, úgy mint a fűtés, a világítás, a riasztó, a kamerarendszer. Háztartási gép kezelő funkcióval, függönykezeléssel is bír és még számtalan egyéb funkcióval bővíthető.

A felújítás során az utcafronti ablakokat Tirolban restaurálták. A tölgyfa parketta, illetve a márvány burkolatok is Olaszországból érkeztek.

A lakás teljes területén padlófűtés került beépítésre, a hűtést pedig a mennyezet fölé beépített központi légkondicionáló rendszer biztosítja. 

 


 

Felszereltség

Bútorozott
Légkondicionáló
Okosotthon
Padlófűtés

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.