International service
Nagykörúton belül polgári lakás

VI.Kerület , Belső-Terézváros

59.900.000 HUF

855.714 / m2 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

70

Négyzetméter

Nagykörúton belül polgári lakás

VI.Kerület , Belső-Terézváros

Térkép megjelenítése

59.900.000 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

70

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
855.714 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
13.500 HUF (Víz nélkül)
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Dél-nyugat
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

A Nagykörúton belül, Jókai utcára néző polgári lakás, nagy belmagasságú belső terekkel, ablakos konyhával, tágas nappalival és hálószobával, felújított állapotú, igényesen tiszta, klasszikus téglaépület harmadik emeletén. Minden közműfogysztás egyedi méréses, közös költség 13.500 forint. Boltok, kávézók, éttermek, bevásárlóközpontok és tömegközlekedés csak néhány perc gyalogtávolságban.

Az épületben külön bejáratú háromszintes fittness terem is van.

A lakás teljes felújításához és háromszobássá alakításához a tervek elkészültek, a kivitelezés idén februárban kezdődhet (a jelenlegi ár a jelenlegi állapotra érvényes, nem tartalmazza az egyedi igény szerinti felújítás, gépesítés, bútorozás költségeit).

Felszereltség

VI.Kerület - Hétköznapi Fényűzés

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.