International service
Bazilika közvetlen közelében remek befektetési lehetőség!

VI.Kerület , Belső-Terézváros

95.000.000 HUF

1.043.956 / m2 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

91

Négyzetméter

Bazilika közvetlen közelében remek befektetési lehetőség!

VI.Kerület , Belső-Terézváros

Térkép megjelenítése

95.000.000 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

91

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.043.956 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
56.741 HUF (Fűtéssel)
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújítandó
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél-nyugat
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Bazilika közvetlen közelében remek befektetési lehetőség!

Arany János utcánál, a Bazilikától, és a Lázár utcai Hilton Hoteltől 100 méterre, napfényes, magas emeleti, erkélyes, tágas, jól alakítható felújítandó lakás.

Az ingatlan lépcsőházból nyíló, szépen karbantartott liftes házban található, befektetésnek kiváló, akár rövid vagy hosszú távra is jól kiadható.

Parkolás a Hilton Hotel mélygarázsában megoldható.

Felszereltség

Erkély

VI.Kerület - Hétköznapi Fényűzés

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.