International service
Béke tér mellett nappali 2 hálós 2 erkélyes újszerű lakás

XIII.Kerület , Angyalföld

96.000.000 HUF

1.200.000 / m2 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

80

Négyzetméter

Béke tér mellett nappali 2 hálós 2 erkélyes újszerű lakás

XIII.Kerület , Angyalföld

Térkép megjelenítése

96.000.000 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

80

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.200.000 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
17.625 HUF
Kilátás:
Udvari
Lakás állapota:
Újszerű
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Nyugat

Leírás

13.kerületben, Angyalföldön, a Béke tér mellett kínálom megvételre ezt a rendkívül igényesen kivitelezett és jól karbantartott, nappali 2 hálós, 2 erkélyes lakást egy újszerű, liftes ház 2 emeletén. Teremgarázsbeálló további 5 millió forintért megvásárolható!

A tulajdonosok nagyon figyeltek arra, hogy a lakás a mai napig gondozozz, ápollt legyen. A képek magukért beszélne!. Kiváló elosztása miatt a két hálószoba különnyíló, emellett két erkélyen is lehet élvezni a friss levegő adta előnyöket. Az egyik erkély körülbelül 5 nm-es, a másik 3 nm.

Házközponti kazán biztosítja az otthon melegét és a meleg vizet egyedi méréssel. A lakás csendes, kiváló adottságokkal bír. Tömegközlekedés, bevásárlási lehetőség pár percre.

Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal a további részletekért!

Felszereltség

Központi Fűtés

XIII.Kerület - Otthon a Belvárosban

Nagyon kevés környék mondhatja el magáról Budapesten, hogy mindene megvan: bőséges zöldterület, megfizethető lakások, kerékpár- és kutyabarát övezet, színes nemzetközi közösség, ínyenc gasztro világ és hangulatos éjszakai élet, mindez egy helyen. A környéken kanyargó kerékpárutak elvezetnek egészen a Margitsziget tágas parkjaiból, a Pozsonyi út hangulatos kávézók és butikok tűzdelte során és a Szent István parkon át, egészen az újonnan épült Duna Arénáig.

A
Hangulat

Elbűvölő családias környék, ahol zajlik az élet és sosem unatkozik az ember.

Mire számíthatunk

Egy színes környék tele kávézókkal, boltokkal, bisztrókkal és reggelizőkkel és zöld területtel, ahol a Margitsziget és a belváros közelsége, valamint a dunai kilátás csak hab a tortán.

Mire ne számítsunk

A Duna közelsége és a kellemes parkok mellet nem szabad elfelejteni, hogy a XIII. kerület nagy és mozgalmas, a belvárosi kerületek sorát gazdagítja, ahol szintén zajlik az élet.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.