English
Bem rakparti, Parlamentre panorámás, teraszos lakás

II. Kerület , Országút

183.000.000 Ft

2.033.333 Ft / m2

3

Szobák

hálószoba

1.5

Hálószoba

m2

90

Négyzetméter

Bem rakparti, Parlamentre panorámás, teraszos lakás

II. Kerület , Országút

Térkép megjelenítése

183.000.000 Ft

3

Szobák

hálószoba

1.5

Hálószoba

90

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
2.033.333 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai, Duna
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Közepes állapot
Tájolás:
Kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Bem rakparton, 2. emeleti 90nm-es, 2 szobás, erkélyes lakás dunai panorámával és kilátással a Parlamentre. A lakás egy karbantartott, liftes társasházban található.

Felszereltség

Amerikai konyhás
Cirkó Fűtés
Erkély
Hűtő

II. Kerület

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.