International service
Magas színvonalon felújított 2 hálós lakás a Károlyi kertnél

V.Kerület , Belváros

169.990.000 HUF

1.573.981 / m2 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

108

Négyzetméter

Magas színvonalon felújított 2 hálós lakás a Károlyi kertnél

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

169.990.000 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

108

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.573.981 HUF / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Teljeskörűen felújított, lakberendező által megálmodott nappali + 2 hálószobás lakás a Károlyi kertnél. Mindkét hálószobához saját gardróbszoba és fürdőszoba tartozik. A lakás teljes berendezése a vételár részét képezi.

Felszereltség

Ablak a konyhában
Bútorozott
Fürdőkád
Hűtő
Legfelső emelet
Mosogatógép
Zuhany
Cirkó Fűtés

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.