International service
Sajó Liget lakóparkban nappali + 2 hálószobás, erkélyes lakás

VII.Kerület , Ligetváros

67.500.000 HUF

833.333 / m2 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

81

Négyzetméter

Sajó Liget lakóparkban nappali + 2 hálószobás, erkélyes lakás

VII.Kerület , Ligetváros

Térkép megjelenítése

67.500.000 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

81

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
833.333 HUF / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Újszerű
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Dél-kelet
Belmagasság:
3 m alatti

Leírás

Sajó Liget Lakóparkban, eladó egy 81 m²-es, összkomfortos lakás.

A 3. emeleten található, utcára néző, elosztása: amerikai konyhás nappali+2 hálószoba, fürdőszoba WC-vel, illetve külön mellékhelyiség.

Garázs vásárolható hozzá +6,5M Ft-ért.

Felszereltség

Erkély
Központi Fűtés

VII.Kerület - Belvárosi Bohémia

Az elmúlt évtizedben nagy átalakulásokon ment keresztül a hetedik kerület. A bohém káoszból igazi pulzáló, kortárs kerületté, a társasági élet központjává alakult, telis tele új hullámos kávézókkal és éttermekkel, butik koktélbárokkal és szórakozóhelyekkel, valamint design üzletekkel. A kerület népszerűségét a romkocsmák egyedülálló hangulata és a zsidó kultúra jellegzetességei határozta meg, ami mára kiegészült modern nyugat-európai stílusjegyek. Az viszont kétségtelen, hogy a kerület zamatát a színes Szimpla Kert bohémiája és a zsidó gasztro-kertek - mint a Kőleves és a Mazel Tov - hangulata adja. A szórakozni vágyók számára a legnépszerűbb lokációk a Gozsdu Udvar és a Király utca, de kerület teljes területén belefuthatunk izgalmas találkozási pontokba. Nem titok, hogy a nyüzsgő hetedikben a legnagyobb a népsűrűség, így garantált az energikus városi hangulat.

A
Hangulat

Eklektikus, művészi, a budapesti szórakozás origója, mely városrész messze a legnépszerűbb a turisták számára.

Mire számíthatunk

Zene, szórakozás, éttermek, bárok, butikok és design boltok sora a kerület összes szegletében. Szinte garantált, hogy a hét bármely napján találunk valamilyen izgalmas programot. A hetedik kánaán azok számára, akik a legtöbbet akarják kihozni az igazi Budapesti éjszakai életből.

Mire ne számítsunk

A romkocsma kult és a dzsentrifikáció kiszorította az autentikusabb alternatív és underground helyeket a kerületből a VIII. vagy IX. kerületbe. A kerület folyamatos nyüzsgésben van az idelátogató túristák és szórakozni vágyók által, így nem a legideálisabb választás a csendes és nyugodt környékre vágyódó családok számára.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.