International service
Arany János utcában eladó 3 nagy méretű, utcai szobával rendelkező, napfényes lakás!

V.Kerület

82.900.000 HUF

952.874 / m2 HUF

3.5

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

87

Négyzetméter

Arany János utcában eladó 3 nagy méretű, utcai szobával rendelkező, napfényes lakás!

V.Kerület

Térkép megjelenítése

82.900.000 HUF

3.5

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

87

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
952.874 HUF / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai, Park
Lakás állapota:
Közepes állapot
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Észak-kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

Arany János utcában eladó 3 nagy méretű, utcai szobával rendelkező, napfényes lakás!

 

A Podmaniczky térre néző, világos ingatlan, 84 nm alapterületű tulajdoni lap szerint, a gyakorlatban pár nm-el nagyobb, 87 nm.

 

A szép állapotú házban lift működik, a társasház anyagi helyzete rendezett, a lakóközösség jó.

 

A környék ellátottsága, infrastruktúrája kiváló, pár lépésre az M3 metró, busz megállók, éttermek, bevásárlási lehetőségek, üzletek, gyógyszertár, iskola, óvoda, hivatalok találhatóak.

 

Akár új otthonát keresi, akár befektetésre venne, mindkét esetben ajánlom figyelmébe ezt a kiváló adottságú az ingatlant.

 

Amennyiben megnézné, kérem keressen bizalommal akár hétvégén is!

Felszereltség

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.