English
Panorámás, felújított lakás a Budai Vár oldalában

I.Kerület , Váralja

189.000.000 Ft

1.549.180 Ft / m2

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

122

Négyzetméter

Panorámás, felújított lakás a Budai Vár oldalában

I.Kerület , Váralja

Térkép megjelenítése

189.000.000 Ft

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

122

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
7
Négyzetméter ár :
1.549.180 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
18.600 HUF (Vízzel)
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél-nyugat
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

GYÖNYÖRŰ, LUXUS SZÍNVONALON FELÚJÍTOTT, GÉPESÍTETT KONYHÁS, PANORÁMÁS, NAPFÉNYES LAKÁS A CSENDES LOGODI UTCÁBAN!
3 KÜLÖN NYILÓ HÁLÓSZOBA, NAGY ÉTKEZŐS KONYHA, NAPPALI, 2 FÜRDŐSZOBA!
MÉLYGARÁZS

LAKÁS JELLEMZŐI:
A lakás klímával és gépesített konyhával felszerelt, nemrég teljeskörű luxus színvonalú felújításon esett át.
A 122 nm-es (lézeres mérés álltal), frissen luxusra felújított összkomfortos lakás a liftes társasház 7. emeletén található. Nem tetőtéri, felette padlás található.
A lakás fekvésének és tájolásának köszönhetően világos, napsütötte, csendes. Nagy előnye az ingatlannak, hogy rengeteg ablaka van, melyek a keleti es a nyugati irányba is néznek, így mindig valahonnan árad a napsütés a lakásba.
Másik nagy előnye a lakásnak, hogy a 3 hálószoba a lakás 3 különböző sarkában található, így ezek a szobák messze vannak egymástól.
2 hálószoba és a nappali egy gyönyörű fás telekre néz a Logodi utcában, így nem egy szemben lévő házat kell nézni az ablakokból. A konyha, a 3. hálószoba és az erkély ablakai pedig a másik oldalra, a budai hegyekre néznek. Ez az oldal is rendkívűl csendes, madárcsicsergős, nem közvetlen az Attila út felé néznek az ablakok.
Alaprajzi elrendezése nagyon jó, könnyen áttekinthetőek, elérhetőek az egyes helyiségek.
Az ingatlan tulajdonviszonya teljesen rendezett, tehermentes, birtokba vétele azonnal megoldható.
Mindkét fürdőszoba rendelkezik zuhanyzóval. Az egyik fürdőszobában kád is kapott helyet.
Vételárba beletartozik minden bútor és dekoráció.


MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
- A fűtésről és a melegvíz ellátásról egy új Ariston cirkó kazán gondoskodik. Az egyik fürdőszobában egy extra Ariston villanybojler szolgáltatja a meleg vizet, amely a háztartási helységbe lett elhelyezve.
- A nyári hűtésről klíma gondoskodik.
- A közlekedőben, nappaliban és a hálóban jó minőségű parketta, a többi helyiségben pedig járólap burkolat van.
- A lakásnak saját vízórája van, ami a jövőben beüzemelhető.
- Nyílászárók kicserélve prémium minőségű, háromrétegű üveggel, 7 kamrás fakeretű ablakokra.
- Motoros elektromos redőnyök adják az árnyékolást.
- Új gépesített konyha (hűtő, sütő, indukciós főzőlap, páraelszívó, beépített mikró, mosogatógép)
- Mosógép a háztartási helységben
- Cserélve lett a teljes villany hálózat es a világitás technika. Ledes fő és hangulatvilágítás rendszer design lámpákkal.
- Teljes hangszigeteltség üveggyapottal
- Egyedileg gyártott bútorok


KÖLTSÉGEK:
Közös költség: 18.605 Ft, amely magában foglalja a lakás vízdíját, felújítási alapot, háztakarítást, szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást és a ház biztosítását is.
Villany, Gáz: Egyéni fogyasztás alapján fizetendő.


ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 7 szintes, liftes, téglaépítésű, jó állapotban lévő társasházban a lakás a 7. emeleten helyeszkedik el.
Közös képviselője agilis, kézben tartja a ház pénzügyeit, tervezettek a nagyobb korszerűsítések, felújítások. A lépcsőház szépen karbantartott. Az Attila út és a Logodi utca felé is van bejárat az épületbe. Az Attila úti homlokzatot nem rég lett felújítva.


INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Belbuda közkedvelt részén, a Váralja nyugodt, még is frekventalt részén helyezkedik el. Tömegközlekedése kiváló, az 5-ös busszal a pesti belvárost is könnyen elérhetjük, éjszaka pedig a 956-ossal. 56-os villamossal a budai régióban közlekedhetünk. A Déli Pályaudvar, a Krisztina tér és a Szél Kálmán tér is egyaránt 5 perc sétára talalhatóak. A környéken szinte minden fontos létesítmény megtalálható, iskola, óvoda, orvosi rendelő, bank, posta, de van itt kávéház és étterem is. A vár karnyújtásnyira található. A Vérmező az épület mellett kiváló kikapcsolódási és sportolási lehetőséget kínál, tökéletes kutyasétáltatásra. A játszótéren a kis gyermekek is megtalálják számításaikat. Egy munkában eltöltött nap után pompás felüdülésre ad lehetőséget.


PARKOLÁS:
A lakáshoz vásárolhatóak mélygarázs helyek is. Ezenfelül autókkal az utcán is lehetséges parkolni. Bejelentett lakcímmel mindössze néhány ezer forint évente.


BEAUTIFUL, LUXURIOUS-RENOVATED, MECHANIZED KITCHEN, PANORAMIC, SUNNY APARTMENT ON THE QUIET LOGODI STREET!
3 SEPARATE BEDROOMS, KITCHEN, LIVING ROOM, 2 BATHROOMS!
UNDERGROUND GARAGEAPARTMENT FEATURES:
The apartment has recently undergone a complete luxury refurbishment with air conditioning and a mechanized kitchen.
The 122sqm (with laser measurement), freshly renovated to luxury, is located on the 7th floor of the building (there is elevator).
Due to the location and orientation of the apartment, it is bright, sunny and quiet. The big advantage of the apartment is that it has many windows that face both east and west, so the sun always flows from somewhere into the apartment.
Another great advantage of the apartment is that the 3 bedrooms are located in 3 different corners of the apartment, so these rooms are far apart.
2 bedrooms and the living room face a beautiful wooded plot on Logodi Street, so you don’t have to look at an opposite house from the windows. The kitchen, the 3rd bedroom and the balcony window overlooks the Buda hills.
The floor plan is exceptionally good, the rooms are easy to accessible.
The ownership of the property is completely arranged, unencumbered, and its possession can be solved immediately.
Both bathrooms have a shower. One of the bathrooms has a bathtub.
The purchase price includes all furniture and decorations.


TECHNICAL EQUIPMENT:
- Heating and hot water are provided by a new Ariston circulating boiler. Summer cooling is provided by air conditioning. In one of the bathrooms, an extra Ariston electric water heater provides hot water, which has been placed in the household room.
- The hallway, living room and bedroom have good quality floor, and the other rooms have tiles.
- The apartment has its own water meter, which can be used in the future.
- Doors and windows replaced by premium quality, three-layer, wooden-framed windows.
- Motorized electric shutters provide shielding.
- New mechanized kitchen (refrigerator, oven, induction hob, cooker hood, built-in microwave, dishwasher, washing machine)
- Washing machine in the household room
- It has been replaced with a complete electrical network and lighting technology
- LED main and mood lighting system with design lamps.
- Complete soundproof with glass wool.
- Custom made furniture.


EXPENDITURES:
Common cost: 18,605 HUF, which includes the water fee of the apartment, renovation fund, house cleaning, garbage fee, common electricity consumption and insurance of the house.
Electricity, Gas: To be paid based on individual consumption.


BUILDING FEATURES:
The apartment is located on the 7th floor of a 7-storey, brick-built building in good condition. (There is elevator)
His common representative is agile, he manages the finances of the house, major upgrades and renovations are planned. The staircase is beautifully maintained.


LOCATION OF THE PROPERTY:
The property is located in a popular part of the heart of Buda, in a quiet, even frequented neighborhood closed to the castle district. Its public transport is excellent, with buses 5 you can easily reach the center of Pest, and at night with the 956. Tram 56 can be used in the Buda region. The Southern Railway Station (Déli Pályaudvar), Krisztina Square and Szél Kálmán Square is a 5-minute walk away. In the area there are almost all important facilities, school, kindergarten, doctor's office, bank, post office, but there is also cafés and restaurants. The castle district is at your fingertips. There is a big park next to the building offers excellent opportunities for recreation and sports, perfect for dog walking. Little children can enjoy the playground here. After a day at work, it provides a wonderful refreshment.


PARKING:
Underground garage spaces can also be purchased for the apartment. It is also possible to park cars on the street. With a declared home address, only a few thousand forints a year.

Felszereltség

Erkély
Fürdőkád
Garázs
Légkondicionáló

I.Kerület

Az első kerület a történelmi Buda szíve, központja.A Tabán kanyargós utcáin eljuthatunk az UNESCO világörökség egyik kiemelt helyszínére a Budai Várnegyedbe. A negyed idilli nyugodtsága átszövi az utcákat, ahol gourmet éttermek és ínyenc kávézók sorai fogadják a megpihenni vágyókat. Egy könnyed sétával akár bejárhatjuk a híres Halászbástyát, gyönyörködhetünk a gótikus Szent Mátyás templom esztétikájában, vagy akár ellátogathatunk a Magyar Nemzeti Galériába is. A Dunaparthoz érkezve újabb páratlan látvány fogad miközben a pesti oldal panorámáját élvezve végigjárjuk a Várkert Bazár ösvényeit, ahol további éttermek és teaházak fogadnak. Ez városunk legkisebb kerülete, mégis több mint 200 nevezetességnek ad otthont, megtartva nyugodt és kellemes hangulatát.

A
Hangulat

A főváros egy romantikus szeglete az elmúlt idők koraiból, ahol az építészet eklektikus keveredése a

Mire számíthatunk

Történelmi épületek, lépcsők, járdák és emlékművek végtelen sora, amelyek meglepően hangulatos és modern kerületet alkotnak. Kiemelt zöldövezetei és a város legjobb fitness központjai egyaránt emelik a kerület hírnevét és ingatlanjaik értékét. A szédítő műemlékek, dombok és a gyönyörű dunai hidak garantálják, hogy csodálatos kilátásban sosem lesz hiány.

Mire ne számítsunk

Az első került kellemes otthoni környezetet kínál, azonban gyorséttermekben és szórakozóhelyekben hiányos. Itt a nap lementével az utcák elcsendesednek, míg pesten elindul az éjszakai élet. Szerencse, hogy aki mégis erre vágyik, csak a híd másik oldalára kell eljutnia.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.