English
2.kerület legkiemelkedőbb részén különleges ház eladó

II. Kerület , Rózsadomb

350.000.000 Ft

2.095.808 Ft / m2

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

167

Négyzetméter

2.kerület legkiemelkedőbb részén különleges ház eladó

II. Kerület , Rózsadomb

Térkép megjelenítése

350.000.000 Ft

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

167

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
Kétszintes ház
Négyzetméter ár :
2.095.808 Ft / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Panorámás
Ingatlan állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Dél
Telekterület:
447 Négyzetméter

Leírás

A 2. kerület, Rózsadomb legkedveltebb és legmagasabban jegyzett utcájában kínálok megvételre egy 447 m2-es panorámás telken egy magas minőségű finn faházat, amelynek legalsó szintjén vasbeton szerkezetes két állásos teremgarázs is található.
A lakóház földszintjén nagyterű nappali és amerikai konyha található, míg a felső részén további három háló és fürdő van kialakítva.
A napfényes nappaliból egy tágas teraszra tudunk kilépni, ahova egy nagyobb társaság is kellemesen elfér.
Csodálatos kertrész (különböző fenyőfélék) és csupa napsütéses panoráma jellemzi az ingatlant.Merész mégis csodálatos lehetőség, ha a város felett szeretne egy értékálló és stílusos gyöngyszemet.

 

Felszereltség

Légkondicionáló
Cirkó Fűtés
Garázs
Kert

II. Kerület

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.