International service
Parlament közeli felújított lakás

V.Kerület , Banknegyed

155.000.000 HUF

1.347.826 / m2 HUF

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

115

Négyzetméter

Parlament közeli felújított lakás

V.Kerület , Banknegyed

Térkép megjelenítése

155.000.000 HUF

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

115

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
1.347.826 HUF / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Kelet

Leírás

Alkotmány utcára néző, 4 szobás, felújított a Parlamenttől 200 méterre, 4 emeleti, liftes, cirkó fűtéses. 

Frissen felújított, azonnal birtokbavehető.

Felszereltség

Légkondicionáló
Cirkó Fűtés
Mosógép

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.