International service
Belváros szívében, felújított, 1,5 szobás lakás

V.Kerület , Belváros

65.000.000 HUF

1.160.714 / m2 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

56

Négyzetméter

Belváros szívében, felújított, 1,5 szobás lakás

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

65.000.000 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

56

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.160.714 HUF / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
17.000 HUF
Kilátás:
Udvari
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Tájolás:
Kelet

Leírás

Belváros szívében, 56 nm-es, nappali +1 hálószobás jó elosztású, tágas, szépen karbantartott, felújított lakás gépesített konyhával, klímával energiatakarékos nyílászárókkal eladó. 

A lakás világos, csendes, udvari kilátással.

Felszereltség

Légkondicionáló
Cirkó Fűtés

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.