International service
7. ker. Klauzál téren eladó egy NAPFÉNYES, 5 külön nyíló szobás, utcai, frissen felújított lakás.

VII. Kerület , Erzsébetváros

84.900.000 HUF

943.333 / m2 HUF

5

Szobák

hálószoba

5

Hálószoba

m2

90

Négyzetméter

7. ker. Klauzál téren eladó egy NAPFÉNYES, 5 külön nyíló szobás, utcai, frissen felújított lakás.

VII. Kerület , Erzsébetváros

Térkép megjelenítése

84.900.000 HUF

5

Szobák

hálószoba

5

Hálószoba

90

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
943.333 HUF / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél

Leírás

7. ker. Klauzál téren eladó egy NAPFÉNYES, 5 külön nyíló szobás, utcai nézetű, frissen felújított, 2 fürdőszobás és 3 mellékhelységgel rendelkező CSENDES lakás.

A zöld belső udvarral rendelkező ház 2. emeletén található ez a 90 nm-es, délnyugati tájolású, világos lakás, ami magas színvonalon és igényes minőségben, teljeskörű műszaki és esztétikai felújításon esett át.


A mai korszak leggazdaságosabb rendszere, hőszivattyú biztosítja az egyenletes hőmérsékletet egész évben a lakásban, ami a levegő tisztításában is tökéletes megoldást biztosít. Minden szoba hűtése-fűtése egyedileg szabályozható, akár távolról is ezzel a rendszerrel.

100 l víztartály gondoskodik arról, hogy a hideg téli napokon is elegendő forró víz álljon rendelkezésre a lakásban.

A vételár a képeken látható teljes bútorzatot tartalmazza.

A ház külső és belső homlokzata átlagos állapotú, a lakóközösség rendezett.

Ha befektetésre venne vagy szeretné megtalálni otthonát és nem szeretne időt, pénzt, és energiát pazarolni a felújításra, akkor Önnek is ajánlom figyelmébe ezt a belvárosi lakást!

A lakás azonnal birtokba vehető, tehermentes.

Várom hívását, ha szeretné megtekinteni élőben, nem fog csalódni! Hívjon nyugodtan akár hétvégén is.

Felszereltség

Mosogatógép
Hűtő
Bútorozott
Főzőlap
Zuhany
Kaputelefon
Mosógép
Sütő

VII. Kerület - Belvárosi Bohémia

Az elmúlt évtizedben nagy átalakulásokon ment keresztül a hetedik kerület. A bohém káoszból igazi pulzáló, kortárs kerületté, a társasági élet központjává alakult, telis tele új hullámos kávézókkal és éttermekkel, butik koktélbárokkal és szórakozóhelyekkel, valamint design üzletekkel. A kerület népszerűségét a romkocsmák egyedülálló hangulata és a zsidó kultúra jellegzetességei határozta meg, ami mára kiegészült modern nyugat-európai stílusjegyek. Az viszont kétségtelen, hogy a kerület zamatát a színes Szimpla Kert bohémiája és a zsidó gasztro-kertek - mint a Kőleves és a Mazel Tov - hangulata adja. A szórakozni vágyók számára a legnépszerűbb lokációk a Gozsdu Udvar és a Király utca, de kerület teljes területén belefuthatunk izgalmas találkozási pontokba. Nem titok, hogy a nyüzsgő hetedikben a legnagyobb a népsűrűség, így garantált az energikus városi hangulat.

A
Hangulat

Eklektikus, művészi, a budapesti szórakozás origója, mely városrész messze a legnépszerűbb a turisták számára.

Mire számíthatunk

Zene, szórakozás, éttermek, bárok, butikok és design boltok sora a kerület összes szegletében. Szinte garantált, hogy a hét bármely napján találunk valamilyen izgalmas programot. A hetedik kánaán azok számára, akik a legtöbbet akarják kihozni az igazi Budapesti éjszakai életből.

Mire ne számítsunk

A romkocsma kult és a dzsentrifikáció kiszorította az autentikusabb alternatív és underground helyeket a kerületből a VIII. vagy IX. kerületbe. A kerület folyamatos nyüzsgésben van az idelátogató túristák és szórakozni vágyók által, így nem a legideálisabb választás a csendes és nyugodt környékre vágyódó családok számára.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.