International service
Kiadó János-hegy lábánál házrész saját kerttel

II.Kerület , Hűvösvölgy

415.000 HUF

2.767 / m2 HUF

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

150

Négyzetméter

Kiadó János-hegy lábánál házrész saját kerttel

II.Kerület , Hűvösvölgy

Térkép megjelenítése

415.000 HUF

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

150

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
Földszint
Négyzetméter ár :
2.767 HUF / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
35.000 HUF
Kilátás:
Kert
Lakás állapota:
Jó állapot
Tájolás:
Dél-nyugat
Épület állapota:
Jó állapot

Leírás

János-hegy lábánál, gyönyörű környezetben, 150 nm-es, 4 szobás, földszinti,

bútorozatlan ingatlan hozzá tartozó kerttel és garázzsal bérbeadó.

Felszereltség

II.Kerület - Kertváros a városban

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.