International service
Váci utcai,Vörösmarty térhez közeli 83 nm-es lakás

V.Kerület , Belváros

99.800.000 HUF

1.202.410 / m2 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

83

Négyzetméter

Váci utcai,Vörösmarty térhez közeli 83 nm-es lakás

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

99.800.000 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

83

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.202.410 HUF / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Közepes állapot
Tájolás:
Nyugat
Épület állapota:
Jó állapot

Leírás

V.kerületi, turisták által kedvelt részén, magasemeleti, utcai, lépcsőházból nyíló, nyugati fekvésének köszönhetően napfényes, világos lakás.

Jelenleg nappali+1 háló,de könnyen nappali+2 hálóvá alakítható.

Méretes nappalija révén irodának is kiváló lehet.

 

Located in the heart of the 5th district. 

It is a sunny, high-rise apartment, opening from the staircase and facing west to the street. Currently there is a living room and a bedroom,

but it can be easily converted into an apartment with a living room and two bedrooms. With its large living room, it can also be great for an office.

Felszereltség

Központi Fűtés

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.