International service
Hold utcában 2 jó elosztású lakás egyben eladó!

V.Kerület , Lipótváros

130.000.000 HUF

1.226.415 / m2 HUF

5

Szobák

hálószoba

4

Hálószoba

m2

106

Négyzetméter

Hold utcában 2 jó elosztású lakás egyben eladó!

V.Kerület , Lipótváros

Térkép megjelenítése

130.000.000 HUF

5

Szobák

hálószoba

4

Hálószoba

106

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
4
Négyzetméter ár :
1.226.415 HUF / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújítandó
Tájolás:
Nyugat
Épület állapota:
Jó állapot

Leírás

Eladó a Hold utcában, szép, jól karbantartott liftes házban, 2 külön helyrajzi számon szereplő ingatlan, azonban csak egyben vásárolhatóak meg.
A két lakás igény esetén egybe is nyitható, de külön-külön is rendkívül jó elosztású 1-2 hálószobás lakások alakíthatóak ki belőlük, így igen jó befektetésnek is. 
Az ablakon kinézve rálátunk a Batthyány örökmécsesre is.

Felszereltség

Konvektor

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.