International service
Kuriózum a Királyi Bérpalotában!

V.Kerület , Belváros

339.000.000 HUF

2.607.692 / m2 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

130

Négyzetméter

Kuriózum a Királyi Bérpalotában!

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

339.000.000 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

130

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
2.607.692 HUF / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai, Panorámás
Lakás állapota:
Felújított
Tájolás:
Nyugat
Épület állapota:
Felújított

Leírás

Kuriózum a Királyi Bérpalotában!

 
Különlegesen  jó ízléssel és sílusérzékkel felújított, impozáns terekkel rendelkező, irodának kialakított, azonban lakásnak is hibátlan, és minden igényt kielégítő 
130 m2-es  csodás ingatlan a Királyi Bérpalotában a Ferenciek terén.
 
A gazdag homlokzati díszítéssel rendelkező épülettömb, kívül-belül gyönyörű állapotú, hiszen teljes felújításon esett át, hogy az eredeti állapotot visszaállítsák.
A környéken számtalan étterem és szórakozási lehetőség van, többek között a most nyitott Spago étterem is a közvetlen szomszédjában található, amely kitűnő helyszín egy reprezentatív üzleti ebédhez.
 
A lakáshoz tartozik egy 8m2-es erkély is, ahonnan kilátás nyílik az Erzsébet-hídra és a téren lévő patinás épületekre is.
 
Ha lenyűgöző környezetben szeretne élni, vagy üzletfeleket fogadni, melyet áthat az olasz életérzés és dizájn, akkor ez az ingatlan a legmegfelelőbb az Ön számára!
 
Parkoló bérelhető a Reáltanoda utcai parkolóházban, amely 1 perc séta a lakástól.

Felszereltség

Erkély
Cirkó Fűtés

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.