International service
Ó utcában újszerű erkélyes lakás

VI. Kerület , Belső-Terézváros

59.900.000 HUF

1.198.000 / m2 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

50

Négyzetméter

Ó utcában újszerű erkélyes lakás

VI. Kerület , Belső-Terézváros

Térkép megjelenítése

59.900.000 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

50

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.198.000 HUF / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Újszerű
Tájolás:
Dél-kelet
Épület állapota:
Újszerű

Leírás

A Belváros egyik legfrekventáltabb és legjobb helyén lévő újszerű házában eladó egy ritka jó lakás. Az új Hard Rock Hotel, Opera es Hajós sétáló utca háromszögében városi nézetű, két szobás erkélyes és szemben lévő szomszéd mentes kilátással, igazán minőségű otthon.

Felszereltség

Központi Fűtés

VI. Kerület - Hétköznapi Fényűzés

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.