English
Nyugati mellett nappali 3 hálós 2 fürdős klímás lakás

VI.Kerület , Belső-Terézváros

149.000.000 Ft

1.520.408 Ft / m2

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

98

Négyzetméter

Nyugati mellett nappali 3 hálós 2 fürdős klímás lakás

VI.Kerület , Belső-Terézváros

Térkép megjelenítése

149.000.000 Ft

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

98

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.520.408 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Luxus
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Nyugat

Leírás

Nyugati mellett nappali 3 hálós, 2 fürdős, 3 klímás, 98 nm-es, utcai nézetű luxuslakás eladó!

Az ingatlant teljeskörűen, igényesen felújították, egy szép, liftes, polgári ház 3. emeletén található. Új tölgyfa parketta lett elhelyezve, a képen látható összes bútor, berendezés az ár részét képezi. 

Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal a további részletekért!

 

Ingatlanséta: https://www.klapty.com/tour/FRe0gqkiVN

Felszereltség

Cirkó Fűtés

VI.Kerület

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.