International service
Bazilikára és Budai Várra panorámás lakás az Október 6. utcában

V.Kerület , Belváros

89.900.000 HUF

1.696.226 / m2 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

53

Négyzetméter

Bazilikára és Budai Várra panorámás lakás az Október 6. utcában

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

89.900.000 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

53

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
5
Négyzetméter ár :
1.696.226 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
9.000 HUF
Kilátás:
Utcai, Panorámás
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Tájolás:
Dél

Leírás

A Bank Center és  Szabadság tér közvetlen közelében magas emeleti, teljesen felújított, a Bazilikára és a Budai Várra panorámás lakás.

Az ingatlan nappali + 1 hálószobás, rövid távú és hosszú távú bérleményeztetésre magas hozammal bérbe adható.

Felszereltség

Légkondicionáló
Cirkó Fűtés

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.