English
Pasa parkban eladó egy 150 m2-es földszinti lakás, 1 terasszal, 2 kizárólagos használatú kertrésszel

II. Kerület

340.000.000 Ft

2.266.667 Ft / m2

5

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

150

Négyzetméter

Pasa parkban eladó egy 150 m2-es földszinti lakás, 1 terasszal, 2 kizárólagos használatú kertrésszel

II. Kerület

eladva
Térkép megjelenítése

340.000.000 Ft

5

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

150

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
Földszint
Négyzetméter ár :
2.266.667 Ft / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Újszerű
Épület állapota kívül:
Újszerű
Épület állapota belül:
Újszerű
Tájolás:
Dél-kelet

Leírás

Rózsadomb kiemelt részén, Pasa parkban eladó egy 150 m2-es földszinti lakás, 1 terasszal, 2 kizárólagos használatú kertrésszel, 2 garázzsal, és egy 25 m2-es tárolóval.

A park területén 24 órás portaszolgálat gondoskodik a lakók biztoságáról, saját uszoda, 2 szaunával, konditeremmel, játszőtérrel rendelkezik.24 órás portaszolgálattal gondoskodik a lakók biztoságáról, saját uszoda, 2 szaunával, konditeremmel, játszőtérrel rendelkezik..

5 éve teljeskörűen felújított lakás 2 jól szeparálható élettérből áll.
Az első tér egy 65 m2-es nappaliból amerikai konyhával, és egy mosdóból áll. A nappaliból egy panorámás 16 m2-es teraszra, mely a János hegyre néz, illetve egy 120 m2-es kizárólagos használatú intim kertrészre juthatunk. Ez a közel 200 m2- es élettér, mind családosoknak, mind nagyobb társaságok fogadására kiválóan alkalmas helyszínt biztosít.
A második részben 3 hálószoba, illetve 1 közösségi tér, (mely könnyedén 4. szobává alakítható) valamint két, ablakkal rendelkező fürdőszoba található. Innen 3 helységből kijárás biztosított a kertrészekre.
A lakásban egyedileg tervezett és beépített modern, minimál stílusú bútorok biztosítják, a rendezett otthon érzetét.
A hatalmas ablakok elektromos redőnnyel, a lakás riasztóval felszerelt.
A hűtés fűtés fan coil rendszerrel szerelt, illetve a fürdőkben törölköző szárító van.

A  lakópark 3 különálló épületből, 5 lépcsőházból áll, melyben 35 lakás lett úgy kialakítva, hogy minden otthonnak megfelelően biztosítva legyen az intimitás. A házak között rendezett kert található, megfelelő terekkel, a gyermekek pedig saját, a zárt kertben kialakított játszótéren tölthetik el a gondtalan idejüket.

A két garázshely 10-10 M Ft-ért megvásárolható.

Várom megtisztelő hívását akár hétvégén is!

Felszereltség

0-24 Portaszolgálat
Garázs
Konditerem
Játszótér
Medence
Terasz

II. Kerület

A második kerület Budapest egyik legkeresettebb környéke. A Budai hegyek nyugalma éles váltás a nyüzsgő belvárosi élet és a frekventált első kerülethez képest. A hangulatos kávézók és bárok, a nyüzsgő bevásárlóközpontok és közlekedési csomópontok egészen a Dunától a domboldalig terjednek ki, ahol lassan megérkezünk a gyönyörű történelmi villákka tűzdelt kanyargós, fákkal borított utcákba. A belvárostól mindössze 30 perces autóútra helyezkedik el, egyszerre kellemesen békés mégis megközelíthető környék, így a külföldi nagykövetségek és a város elitjének kedvence.

A
Hangulat

Nyüzsgő utcák és romantikus zöldövezet tökéletes keveréke.

Mire számíthatunk

Ez a kerület mindenki számára tartogat valamit. Csendes környékek, bőséges zöld terület és festői séták. A gyönyörű rezidenciák, a természet közelsége és a hangulatos parkok kényelmes távolságra vannak a belvárosi étkezési és szórakozási lehetőségektől, így mindenki megtalálhatja, amire éppen vágyik.

Mire ne számítsunk

A sétatávolságra elérhető nyüzsgő éttermek és szórakozóhelyek sorai nem a környék jellegzetessége. A budai dombvidéken számos exkluzív étteremre és kávézóra lelhetünk, azonban itt az élet mégis kissé elszigeteltebb, mint a nyüzsgő belvároshoz közelebb fekvő első vagy harmadik kerületekben.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.