International service
Podmaniczky Frigyes térre, Bazilkára néző nagy belmagasságú polgári lakás!

V.Kerület , Lipótváros

129.000.000 HUF

1.093.220 / m2 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

118

Négyzetméter

Podmaniczky Frigyes térre, Bazilkára néző nagy belmagasságú polgári lakás!

V.Kerület , Lipótváros

Térkép megjelenítése

129.000.000 HUF

2

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

118

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.093.220 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
33.000 HUF
Kilátás:
Utcai, Panorámás
Lakás állapota:
Felújítandó
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél-nyugat

Leírás

5.kerületben eladó  Podmaniczky Frigyes téri parkra néző, Bazilikára panorámás, 2. emeleti ,118 m2-es alapterületű, tágas, nagy belmagasságú, felújítandó, napfényes lakás.


 

Felszereltség

Konvektor
Elektromos Fűtés

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.