International service
Teljesen felújított és berendezett lakás a nagykörút közelében

VII.Kerület , Belső-Erzsébetváros

23.900.000 HUF

1.039.130 / m2 HUF

1

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

23

Négyzetméter

Teljesen felújított és berendezett lakás a nagykörút közelében

VII.Kerület , Belső-Erzsébetváros

Térkép megjelenítése

23.900.000 HUF

1

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

23

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
Földszint
Négyzetméter ár :
1.039.130 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
3.100 HUF (Vízzel)
Kilátás:
Udvari
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Kelet
Belmagasság:
3 m feletti

Leírás

A nagykörútnál, a Király utca közelében szép társasházban egy tulajdoni lapon 23 m2-es hasznos alapterületű, műszaki és esztétikai tekintetben igényesen felújított és berendezett ingatlan, belső két szinttel, igényes állapotban.

A felső szint belmagassága 2 méter feletti, mindkét szinten található ablak. Új, minőségi fa nyílászárók kerültek beépítésre. A tökéletes helykihasználás érdekében mind a konyhabútor, mind a beépített szekrények egyedileg gyártottak. A meleget német, energiatakarékos elektromos fűtőpanelek biztosítják, a meleg vizet pedig Ariston energiatakarékos bojler szolgáltatája.

Az ingatlan fenntartása nagyon kedvező: a korlátlan vízhasználatot már tartalmazó 3100 Ft/hó közös költségen felül csak a villanyszámla fizetendő.

Felszereltség

VII.Kerület - Belvárosi Bohémia

Az elmúlt évtizedben nagy átalakulásokon ment keresztül a hetedik kerület. A bohém káoszból igazi pulzáló, kortárs kerületté, a társasági élet központjává alakult, telis tele új hullámos kávézókkal és éttermekkel, butik koktélbárokkal és szórakozóhelyekkel, valamint design üzletekkel. A kerület népszerűségét a romkocsmák egyedülálló hangulata és a zsidó kultúra jellegzetességei határozta meg, ami mára kiegészült modern nyugat-európai stílusjegyek. Az viszont kétségtelen, hogy a kerület zamatát a színes Szimpla Kert bohémiája és a zsidó gasztro-kertek - mint a Kőleves és a Mazel Tov - hangulata adja. A szórakozni vágyók számára a legnépszerűbb lokációk a Gozsdu Udvar és a Király utca, de kerület teljes területén belefuthatunk izgalmas találkozási pontokba. Nem titok, hogy a nyüzsgő hetedikben a legnagyobb a népsűrűség, így garantált az energikus városi hangulat.

A
Hangulat

Eklektikus, művészi, a budapesti szórakozás origója, mely városrész messze a legnépszerűbb a turisták számára.

Mire számíthatunk

Zene, szórakozás, éttermek, bárok, butikok és design boltok sora a kerület összes szegletében. Szinte garantált, hogy a hét bármely napján találunk valamilyen izgalmas programot. A hetedik kánaán azok számára, akik a legtöbbet akarják kihozni az igazi Budapesti éjszakai életből.

Mire ne számítsunk

A romkocsma kult és a dzsentrifikáció kiszorította az autentikusabb alternatív és underground helyeket a kerületből a VIII. vagy IX. kerületbe. A kerület folyamatos nyüzsgésben van az idelátogató túristák és szórakozni vágyók által, így nem a legideálisabb választás a csendes és nyugodt környékre vágyódó családok számára.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.