English
Egyedi designnal berendezett lakás a Bazilika közelében

V.Kerület , Belváros

120.000.000 Ft

2.105.263 Ft / m2

1.5

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

m2

57

Négyzetméter

Egyedi designnal berendezett lakás a Bazilika közelében

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

120.000.000 Ft

1.5

Szobák

hálószoba

1

Hálószoba

57

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
2.105.263 Ft / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
20.000 HUF
Kilátás:
Udvari
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Tájolás:
Dél-nyugat

Leírás

A Belváros legvonzóbb részén, a Bazilika és a Széchenyi tér közvetlen közelében, klasszikus nagypolgári, gyönyörűen felújított, portaszolgálatos ház első emeleti lakása.

Parkolási lehetőség a házban lehetséges. Elegánsan, egyedi látványelemekkel felúíjtott lakás.

Az ár tartalmazza a gépek és bútorok árát.

Felszereltség

Központi Fűtés

V.Kerület

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.