International service
Bajza utcában 2 bejáratos polgári lakás

VI.Kerület

71.000.000 HUF

657.407 / m2 HUF

2.5

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

108

Négyzetméter

Bajza utcában 2 bejáratos polgári lakás

VI.Kerület

Térkép megjelenítése

71.000.000 HUF

2.5

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

108

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
5
Négyzetméter ár :
657.407 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
19.500 HUF (Víz nélkül)
Kilátás:
Panorámás
Lakás állapota:
Közepes állapot
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél-nyugat

Leírás

2 VAGY 3 KÜLÖNÁLLÓ LAKÁSSÁ BONTHATÓ, VAGY 4 SZOBÁS INGATLANRA ÁTALAKÍTHATÓ

VI. ker. Bajza utcában liftes épület V. emeletén, jelenleg két bejárattal rendelkező 108 m2-es, tágas terekkel rendelkező, jó állapotban lévő, utcai fekvésű, teljesen világos ingatlan megvásárolható. Az ingatlan dél-nyugati fekvésű a Bajza utca irányában, illetve észak-nyugati a Podmaniczky utca felé. Megtalálható benne 15m2-es tágas étkező konyha, két nappali 26m2 illetve 23m2, 1 kisebb szoba 11m2, 13 m2-es egyéb funkcióra alakítható hall, duplakomfort, nagy kamra.

Az ingatlanban az elektromos vezetékek teljeskörű felújítása, éjszakai áram bevezetése és 3 fázis kiépítése 2 éve megvalósult. A külső nyílászárókat 4 éve lecserélték műanyag ablakokra. A konyha és az előszoba 1 éve új burkolatokat kapott. A lakás közös költsége: 16.740 Ft + felújítási alap 1.675 Ft + takarítási víz 40 Ft + képviseleti díj 1.115, összesen 19.570 Ft; önálló vízóra van. Áram és gázfogyasztás mérőórák szerint kerül elszámolásra.

Privát tárolási lehetőség a pince szinten van.

Az ingatlanban rejlő lehetőségek (kérem tekintse meg az átalakítási terveket):

1/ Az ingatlan nagy családosok részére megfelelő választás a nagy alapterületének és a benne rejlő alaprajzi lehetőségek miatt. A nagy alapterületének köszönhetően átalakítható 4 szobássá, amerikai konyhás átalakítással (a hallban is kialakítható egy konyha étkezővel).

2/ A lakás mostani alaprajzán 2 tágas, nyugati panorámás szobát találhatunk, félszobája és konyhája a Bajza utcára néznek. A jelenlegi bejárat a zárt lépcsőházból megközelíthető, ahonnan lehetőség van egy másik bejáratot is használni, így a 2 külön lakássá bontás a dupla komfortnak köszönhetően könnyedén megoldható csupán egy plusz zuhanyzó kialakításával.

3/ Három lakás kialakításához egy újabb WC-t szükséges létrehozni, illetve fürdőszobát kialakítani az eredeti rajz szerinti hall területén. A jobb áttekinthetőség érdekében kérem tekintse meg az átalakítási tervet.

A társasház nagyon jól gazdálkodik, jelentős a megtakarított összeg, mindezek mellett évekre visszamenőleg felújítások és fejlesztések voltak. Több felújítási projekt tervben /strangvezeték csere, lépcsőházfestés, stb./. Kiváló lokációjának köszönhetően a belvárosi élet minden elemét közelről tudjuk élvezni, bevásárlás, éttermek, színházak. Közlekedés szempontjából az M1-es Földalattival és a 4-6-os villamossal könnyedén jutunk a város bármely pontjára, a Nyugati pu. közvetlen közelségben van.

Irányára: 71 millió

Felszereltség

Konvektor

VI.Kerület - Hétköznapi Fényűzés

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.