International service
Modern design, egyedi stílusban a belvárosban

V.Kerület , Belváros

320.000.000 HUF

1.828.571 / m2 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

175

Négyzetméter

Modern design, egyedi stílusban a belvárosban

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

320.000.000 HUF

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

175

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
1.828.571 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
47.000 HUF
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Felújított
Épület állapota belül:
Felújított
Tájolás:
Észak-nyugat

Ideális

Hosszú Távú Bérlésre

Alapozza meg kényelmesen bevételi forrását egy ingatlankezelő cég bevonásával. Az ingatlanbérbeadási tevékenységünket minden esetben az állapot és elhelyezkedés kínálta lehetőségekre alapozva a lehető legkedvezőbb megtérüléssel végezzük.

Leírás

A belváros egyik legnyüzsgősebb részén, a Vígszínháztól pár lépésre kínáljuk megvételre, ezt a 175nm alapterületű modern, egyedi designnal kialakított, nappali + 2 hálószobás, 2. emeleti luxus lakást. Az ingatlan kialakítását tekintve tágas terekkel rendelkezik, rendkívül világos.

 

Felszereltség

Légkondicionáló
Amerikai konyhás
Fürdőkád
Cirkó Fűtés
Padlófűtés
Bútorozott
Konyhasziget
Tehermentes
Zuhany

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.