International service
Magasemeleti 5 szobás lakás a Batthyányi örökmécses közelében

V.Kerület , Lipótváros

135.000.000 HUF

978.261 / m2 HUF

6

Szobák

hálószoba

5

Hálószoba

m2

138

Négyzetméter

Magasemeleti 5 szobás lakás a Batthyányi örökmécses közelében

V.Kerület , Lipótváros

Térkép megjelenítése

135.000.000 HUF

6

Szobák

hálószoba

5

Hálószoba

138

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
978.261 HUF / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
41.400 HUF (Vízzel)
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújítandó
Tájolás:
Kelet
Épület állapota:
Felújított

Leírás

Magasemeleti felújítandó lakás tágas belső terekkel a történelmi belvárosban, Batthyányi-örökmécses és Szabadság tér közvetlen közelében, Parlamenttől és Duna-parttól csupán 8 perc gyalogtávolságban. Az épület teljes homlokzata megújult, a közös területek is műemléki felújítást kaptak, továbbá új lift van. A lakás belső része teljes esztétikai felújítást igényel, a fűtést gáz cirkó kazán biztosítja, a közművezetékek cseréje már megtörtént.

Felszereltség

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.