English
Andrássy úton nagy polgári, 2 hálós kiadó lakás

VI.Kerület , Belső-Terézváros

3.200

21 / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

149

Négyzetméter

Andrássy úton nagy polgári, 2 hálós kiadó lakás

VI.Kerület , Belső-Terézváros

Térkép megjelenítése

3.200

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

149

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
1
Négyzetméter ár :
21 / m2
Lift:
Igen
Általános költségek:
25.000 HUF
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Közepes állapot
Épület állapota belül:
Közepes állapot
Tájolás:
Észak-nyugat

Leírás

Az Andrássy út, Opera Bajcsy-Zsilinszky út közötti szakaszon hosszú távra kiadó bútorozatlanul egy igazi, klasszikus lakás.

Az ingatlan 1.emeleti, lépcsőházból nyíló, 3 utcai szobás, erkélyes,  4 méter belmagasságú.

Bérleti díj: 3200EUR/hó

Felszereltség

Erkély
Cirkó Fűtés

VI.Kerület

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.