International service
Deák térnél nappali+ 3 hálós, tágas polgári lakás!

V.Kerület , Belváros

124.900.000 HUF

1.156.481 / m2 HUF

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

m2

108

Négyzetméter

Deák térnél nappali+ 3 hálós, tágas polgári lakás!

V.Kerület , Belváros

Térkép megjelenítése

124.900.000 HUF

4

Szobák

hálószoba

3

Hálószoba

108

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
3
Négyzetméter ár :
1.156.481 HUF / m2
Lift:
Igen
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél

Leírás

Tágas, világos lakás a belváros szívében, patináns polgári házban a Deák térnél!

Az ingatlan 108nm, nappali + 3 hálószobás, 2 fürdős, világos nagy szobái az utcára néznek.

A fűtést  gáz-cirkó biztosítja, légkondicionálóval felszerelt.

A lokációja kitünő, pár perc sétára a pezsgő Váci utca, a Szent István Bazilika, a Vörösmarty tér, és a káprázatos Duna korzó.
 

Felszereltség

Légkondicionáló
Cirkó Fűtés

V.Kerület - Belvárosi Presztízs

Az ötödik kerület a tökéletes belvárosi élet középpontja. Az üzleti élet és az idegenforgalom nyüzsgő centrumában minden sarkon kiemelt ingatlanokkal, exkluzív gourmet éttermekkel és turista látványosságokkal találhatjuk szembe magunkat. A gondozott utcák és épületek nem csak a látogatókat vonzzák, de a folyamatos új beruházások vonzereje a befektetők számára is kecsegtető.

A
Hangulat

Budapest esszenciája - dinamikus és bájos.

Mire számíthatunk

Az ötödik kerület ingatlan árai a városban a legmagasabbak, azonban a körzet garantáltan kiváló hozamot hoz a befektetők számára. A kerület környékei rendkívüli diverzitásnak adnak teret a pezsgő szórakozóhelyekkel teli utcáktól kezdve a csendes Vizivárosig. Az itt befektetni vágyók fontos, hogy fontolóra vegyék, milyen messze vagy éppen távol szeretnének elhelyezkedni a nyüzsgéstől.

Mire ne számítsunk

Annak ellenére, hogy számos hangulatos parkra lelhetünk, a zavartalan nyugalom és bőséges zöld területek nem a kerület jellegzetességei. Még a legcsendesebb utcákon is megfordulnak a Budapestre látogatók. A járműforgalom megnehezítheti a környéken történő közlekedést, továbbá az ünnepnapokon történő útlezárások a parkolási lehetőségeket csökkenthetik.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.