English
Operánál nappali+ 2 hálós, 2 fürdős felújított lakás

VI.Kerület , Belső-Terézváros

600.000

6.522 / m2

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

m2

92

Négyzetméter

Operánál nappali+ 2 hálós, 2 fürdős felújított lakás

VI.Kerület , Belső-Terézváros

Térkép megjelenítése

600.000

3

Szobák

hálószoba

2

Hálószoba

92

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
2
Emelet:
2
Négyzetméter ár :
6.522 / m2
Lift:
Nincs
Általános költségek:
17.000 HUF
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Felújított
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Épület állapota belül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél-kelet

Leírás

A megújuló Operaházra néző teljesen felújított, gépesített, magas kategóriás, nappali+ 2 hálós+ 2 fürdős lakást kínálok figyelmébe.

Az ingatlan ablakai végignéznek a Dalszínház utcán, egészen az Andrássy útig, illetve a megújuló Drechsler palotát is látni.

A Lázár utcából a Szent István Bazilika, az Andrássy út, az Oktogon, a Hősök tere karnyújtásnyira elérhető.

Felszereltség

Padlófűtés

VI.Kerület

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.