International service
Eladó hostel!

VI.Kerület , Belső-Terézváros

199.000.000 HUF

516.883 / m2 HUF

10

Szobák

hálószoba

10

Hálószoba

m2

385

Négyzetméter

Eladó hostel!

VI.Kerület , Belső-Terézváros

Térkép megjelenítése

199.000.000 HUF

10

Szobák

hálószoba

10

Hálószoba

385

Négyzetméter

Adatok

fürdőszoba
1
Emelet:
Földszint
Négyzetméter ár :
516.883 HUF / m2
Lift:
Nincs
Kilátás:
Utcai
Lakás állapota:
Jó állapot
Épület állapota kívül:
Jó állapot
Tájolás:
Dél-nyugat

Leírás

Eladó Hostel a nyüzsgő belvárosban!
Pesti Broadway közelében, az Andrássy úttól mindösszesen alig 300 méterre, jól bejáratott magas hozamú hostel berendezéssel vagy anélkül befektetői áron eladó!
A pandémiát megelőző időszakban 70-80%-os évi  kihasználtsággal működött.
Össz. alapterület: 385 nm
 
Pince:113nm
Földszint:115 nm
Emelet:136 nm
Jelenleg: 10 szoba
 
20 nm garzon


Jelenleg 1.200.000Ft/hó-ért van bérbe adva.

 
 

Felszereltség

VI.Kerület - Hétköznapi Fényűzés

A hatodik kerület a pesti oldal közepén helyezkedik el. A kerület szíve a híres UNESCO világörökségű Andrássy út, amelyet nagykövetségek, díjnyertes múzeumok és luxuscikk áruházak díszítik. A sugárút a nevezetes Hősök terébe torkollik, mely mögött a vadregényes Városliget található. A környéken történő folyamatos beruházások a város művészeti központjának megújulásának adnak teret. A kerületet szórakozási lehetőségeit gazdagítja az Opera, a Budapest Broadway és a Nagymező utca éttermei, koktélbárjai és színházai. Néhány háztömbnyivel arrébb a Gustave Eiffel által tervezett Nyugati vasútállomás emelkedik ki a nyüzsgő, városi környéken.

A
Hangulat

Mindennek a közepén, Budapest szívében

Mire számíthatunk

Kulturális központ, történelmi látványosságok, kortárs művészetek és gasztro élmények tárháza. A város szíve mindig lüktetésben van. Egy tartalmas délután a múzeumokban, egy kellemes, vásárlással egybekötött séta, vagy akár egy izgalmas este az Operában vagy egy színházban, mindig van mit felfedezni.

Mire ne számítsunk

A zöld övezetek és csendes utcák nem a kerület jellegzetességei. A kerület fő utcái és terei a nap összes szakaszában majdhogynem tele vannak, míg a kiesőbb utcákban olykor egy lélek sem jár. Környék és utca válogatja a kerület dinamikáját.

A megadott területnagyság hozzávetőleges értékű, javasoljuk azt leellenőrizni és a helyességükről meggyőződni. Az A1 Ingatlan csoport nem vállal felelősséget a területnagyságok vagy a hirdetésekben szereplő bármely egyéb adat esetleges elírásáért.